Vejret Milano


Se vejret for Milano

Milanos vejr er ganske typisk for kontinentale europæiske klima-mønstre. Men hverken ekstrem i forhold til temperatur og heller ikke udsat for voldsomme storme – men kan dog forvente temmelig varme og fugtige somre, vådt og kølige vintre og milde, behagelige forår og efterår. Hyppig, lidt nedbør er almindelig i vinteren og foråret, men snefald er meget ualmindeligt, med normalt ikke mere end et drys af sne per år, som almindeligt forekommer fra midten af december til midten af januar. Den bedste tid på året at besøge Milano er i midten af marts til juni, eller på i slutningen af sommeren, hvor temperaturerne først begynder at falde.

I vintermånederne og gennem foråret, kan tyk tåge være ganske almindeligt i Milano. Og mens sommermånederne er generelt temmelig solrigt, er de koldere måneder præget af en bemærkelsesværdig mangel på solskin, med en grå baldakin omslutter byen de fleste dage.

Som de fleste italienske byer, aktivitet kommer næsten til en stilstand i august måned, når beboerne flygter til mere tempererede områder og tager deres måned lange ferier. Det skal dog bemærkes, at fra juli til midten af september, vejret kan blive trykkende varme og er især forværres af den generelt høje luftfugtighed.


Gennemsnitstemperatur - Milano

Nedefor kan du se gennemsnitstemperaturer på Milano

 

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Dec

°C

8 10 11 15 18 23 25 25 22 18 13 9

 

Gennemsnitregn - Milano

Nedenfor kan du se gennemsnitsregn for Milano hen over året

 

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Dec

mm

71 57 52 51 46 37 15 21 63 99 123 93

Elverbrn legetj