Strande Milano


 

Find ud af hvor de gode strande er i Milano

Sammen med Torino, er Milano en af de få store italienske som har en betydelig afstand fra et kystområde kystlinjen, så der er ingen strande Milano at tale om. Mens dette kan betyde, at byen går glip af nogle af de mere åbenlyse charme havnefront markeder i Genova eller den senede kanaler i Venedig, Italiensk geografi tillader simpelthen ikke nogen af sine byer til at være på en urimelig afstand fra en lækker havnefronten eller andet. Søen Como er en meget kort i biltur eller togtur væk mod nord, og hvis du bare skal lave en strand ophold i Milano, er Ligurien og dens funklende kyst bare en smule længere væk, mod sydvest.

Como & Bellagio

Denne utroligt maleriske højtliggende Cerulean sø, en af de dybeste i Europa, er flankeret omkring næsten hele sin omkreds af overdådige og majestætiske boliger, og mere end én malerisk landsby. Byen Como er den største og har flere gode restauranter og logi muligheder. Gå ikke glip af blandt de mindre byer er boutique Bellagio, fælles navn med den opskalere Las Vegas casino, som i sin oprindelige form har nogle glimrende middelalderlige arkitektur, mild vejr året rundt, fremragende logi og spisemuligheder. Den charmerende landsby ligger tæt på Comosøen og byder positivt betagende udsigt over både søen og Alperne i det fjerne.

Ligurien, Den italienske Riviera & Cinque Terre

Ligurien er kendt for sine fænomenale strande og fremragende køkken centreret om sin rigdom af høj kvalitet skaldyr. Genoa kan nås på blot to timer fra Milano med regionaltog. I hvilken som helst retning fra Genova er der mange idylliske landsbyer nærliggende kysten for at gøre op den italienske riviera. Arenzano er det tætteste strand ved Milano, og kan nås med bil eller tog på omkring 90 minutter. For en lidt længere tur, lidt over to timer fra Milano er der Cinque Terre, en UNESCO World Heritage Sted som er berømt for sin udsøgte sæt af fem landsbyer og utrolige strande. Overalt langs kysten i Ligurien giver et fantastik weekend ophold fra byen.

Elverbrn legetj