Milano shopping


Find de gode steder at shoppe i Milano

Et af de steder man bare bliver nødt til at se, for Milano shopping er, "Concept Emporium" 10 Corso Como (Corso Como 10; +39 (0) 2 29.013.581, www.10corsocomo.com), berømt for sine direkte samarbejder med folk som Comme des garcons og Freitag. Gemt væk i en labyrintisk kompleks, med et fremragende galleri hvor husene ofte holder udstillinger, en ordentlig frokost café med gode drinks, en boutique hotel, og en af de mest gennemført kunst, design og mode boghandlere i landet. Det er bedst bevaret som hemmeligt: bare et par gader væk er deres lidt svære at finde, er sidste sæsons mode til salg for drastisk reducerede priser.

The Galleria, der støder op til Piazza Duomo, er byens shopping ikon. Majestætisk og ryddeligt, med sit smukke glas lofter, er det almindeligt anset for at være verdens ældste indkøbscenter og butikker lige fra High Street kæder til Milano mode, herunder en stor Prada læder butik med fremragende sko og håndtasker. Udenfor Galleria er der flere blokke i begge retninger veludstyret med gode tøjbutikker, flere boghandlere, design butikker, gourmetmad markeder og restauranter.

Lige så mytiske er Via Montenapoleone og Via Della Spiga. Disse to gader er næsten helligt rejsemål for dem i modebranchen fra hele verden, og har forbindelser med VIP'er og velklædte tilskuere som er der i løbet af hver modeugen. Her finder du Armanis berømte vidtstrakte flagskib, Jil Sander, Alexander McQueen, Marni, Bottega Veneta og mange andre. At se berømte i dette område er ikke ualmindelige, og afhængigt af årstiden, er der på Via Montenapoleone ofte store installationskunst.

Resten af byen glæder sig ivrig til at byde velkomme, og vise flere skjulte perler samt andre shopping gader, fx., Via Torino, Corso Buenos Aires, og Corso Magenta med et bredt udvalg af butikker med ikke for høje priser, og der er en væld af lokale og butikker langs Via Porta Ticinese.

Desuden, hvis du skulle finde dig selv i Milano på den sidste lørdag i en given måned, er Navigli (som støder op til Stazione Porta Genova) vært for en meget flot vintage tøj (gammelt og fint tøj) og antikviteter marked, hvor du kan hente alt fra patina møbler til en vintage Borsalino hat til gode priser.

Elverbrn legetj