Hotel Milano

Find inspiration til Hotel i Milano

Milanos overnatningssteder køre farveskala fra vandrehjemmet til ekstravagante palads. Priserne for hoteller i Milano kan stort set sammenlignes med dem i Paris eller Madrid, men kan svinge kraftigt, afhængigt af tidspunktet på året af dit ophold er. Book dit værelse tidligt i modeugerne og design udstillingerne, og forvent at betale en evt heftig betaling i løbet af Salone del Mobile. De fleste 3-5 stjernede logi hoteller tilbyder gratis morgenmad.

Søg på hotel i Milano, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel Milano

Grand Hotel Et De Milan - Hotel Milano

Via Manzoni 29, 39 (0) 2 723141; http://www.grandhoteletdemilan.it

Dette fem-stjernede hotel er et gammelt trofast tilhænger for gæstfrihed, opdateret i dag for den kræsne rejsende. Det er i en meget bekvem beliggenhed, i gåafstand fra både Via Della Spiga / Via Montenapoleone og Piazza Duomo, og tilbyder endda chauffør bil service. Det har været et hotel valg for de rige og berømte og vært for en række eksklusive arrangementer, herunder magasin lanceringer og elegante bryllupper. De komfortable værelser her er designet i antikke møbler, room service tilbydes og deres service er upåklagelig.

Bulgari Hotel - Hotel Milano

Via Privata Fratelli Gabba 7 / b, 39 (0) 2 8058051; www.bulgarihotels.com

Dette er et hotel for den luksus rejsende, der hverken er bange for at splurge eller utilbøjelig til en retfærdig dosis af supereksklusive. Ejendommen er virkelig enestående, med store moderne værelser, top kvalitet sengetøj, roomservice, og en have område, en spa hvor det hele er med, en anmelderroste restaurant og en cocktail bar. Hotellets omgivelser, er ved siden af byens botaniske haver og med sin egen tilstødende private have, som kan bedst nydes i løbet af foråret og sommeren måneder.

3 Rooms Corso Como - Hotel Milano

Corso Como 10, Milano, 39 02 626.163; www.10corsocomo.com

Denne lille hotel er bogstaveligt talt kun tre værelser inde i grønne 10 Corso Como kompleks. Upåklageligt indrettede og tilbyder mange valg af tjenester – Hotellet fungere ligesom en meget speciel ”bed and breakfast” med et personligt touch, og byder på en af de mest eksklusive oplevelser. Reserver flere måneder i forvejen, hvis det er muligt.

Enterprise Hotel - Hotel Milano

Corso Sempione 91, 20149 Milano, 39 02 31.818 1; www.enterprisehotel.com

Dette designhotel med middel priser er beliggende på den østlige side af byen nær Fieramilanocity kongrescenter og lige ned ad gaden fra den nordvestlige kant af Parco Sempione og også en kort gåtur fra Parco Montestella. Det er positioneret som et moderigtigt mødepunkt for forretningsrejsende - det er lyst, komfortable, moderne værelser, har en vinkælder, restaurant og to barer, der bedst nydes efter middags tid.

 

Elverbrn legetj