Biludlejning Milano

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Milano
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Milano


 

Information omkring biludlejning Milano

Milano biludlejning er typisk for enhver europæisk by. Alle de store internationale biludlejningsselskaber er repræsenteret i Milanos Malpensa lufthavn, og de fleste er til stede i byens to sekundære lufthavne, Bergamo og Linate. Der er også Milano biludlejningsfirmaer i andre områder i byen, lettest tilgængelige via metro eller anden offentlig transport linje, og afhængigt af tidspunktet på året, ligger priserne generelt omkring € 50 om dagen for en kompakt bil.

Kørsel i Milano kan være civil i forhold til Napoli eller Rom, men udenlandske chauffører skal køre med alle sanser i alarmberedskab og være forsigtige på de italienske veje. Der er en generelt holdning i Milano", hvis du kan, må du", når du er bag rattet, skal du regne med at bilister tøver ikke med at overhale, kører hurtig, og flette sig ind imellem andre biler når de kan. De milanesiske kører er ikke dårlige eller skødesløse chauffører - faktisk er de fleste dygtige - men de er meget aggressive, selv efter de overordnede europæiske standarder, og tager ikke venligt hensyn til andre usikre kører.

Parkering kan være et følsomt emne. Sørg for at du har ret til at parkere i det område, hvis du finder en plads, som beboerne har prioritet i visse zoner og parkering vagter kan være nådesløs. Du kan dog parallel parkere din bil, vendt den modsatte retning af trafikken, og kan endda nogle gange parkere på fortove, så længe de er tilbage rimeligt uhindret. Den generelle regel for kørsel i din Milano udlejningsbil er, at hvis du ser andre gøre det, er oddsene at du er på sikker grund. Aldrig parkerer foran døre hvor der står "Passo Carabile."

På grund af forvirrende karakter af de italienske veje i almindelighed og den stærke tilstedeværelse af byggearbejderne i byen er et navigationssystem (eller en passager dygtig til at finde rundt i byen) stærkt anbefales i din Milano udlejningsbil.

 

Elverbrn legetj